Skip to content

Реклама: Лазерното вагинално подмладяване

Попаднах на банерна реклама за вагинално подмладяване и достигнах до следното в сайта на рекламодателя:

Лазерното вагинално подмладяване представлява едночасова амбулаторна хирургична процедура, създадена за стягане на отпусната мускулатура на влагалището и увеличаване на сексуалното удоволствие при жените. Основното в процедурата е използването на лазер за всички разрези и отпрепарирането на тъканите. Ние стягаме мускулите в горната и долната част на влагалището, както и около него. По този начин повишаваме мускулния тонус на влагалищните мускули, както и тяхната сила и способността за контрол. Ние всъщност намаляваме вътрешния и външния диаметър на влагалището и оформяме външния вид на половите органи.
Това, което ние правим е реконструкция, с която постигаме почти анатомично възстановяване на влагалището, като възстановяваме фасциите, кожата и възвръщаме способността му за съпротивление.

Не знам дали трябва да се възхитя и дивя на достиженията на науката или може би да се смея :). Чудя се също кога една жена има нужда от тази процедурка и как би разбрала, че има нужда. Интересно ми е колко струва това и колко жени в България са се подложили на процедурата, а също и какви са им усещанията след това. Изобщо 101 и въпроса и в същото време съм “без коментар”.

За тези жени, които желаят да опитат или са любопитни ето и връзка към сайта на рекламодателя.

3 Comments

 1. opa wrote:

  Последствията от (трудно)раждане по естествен път е темата, която трябва да прелистиш……

  Tuesday, September 1, 2009 at 10:40 pm | Permalink
 2. Таня wrote:

  … или ако мацката иска да “почетка” новото си гадже, че тооооооооооолкова много години се е пазила специално за него :)

  Thursday, October 1, 2009 at 7:47 pm | Permalink
 3. Здравейте, на всички ваши въпроси можем да ви отговорим в клиниката.
  Много често жената има медицински предпоставки да се подложи на подобна интервенция - например след тежко раждане по естествен път. Как би разбрала - най-малкото с постоянното отсъствие на сексуален тонус, или съпетстващи медицински проблеми като неволно изпускане на урина поради отслабена мускулатура на влагалището в интимни моменти с партньора.
  Колко струва: Линк към цените на клиниката можете да видите тук: http://hillclinic.com/show.php?storyid=293
  Друга възможна причина дамите да се решат на дизайнерска вагино-пластика е ако малкит лабии (срамни устни), много по-гълги от големите и изпитват болка при сексуален контакт, или претриване при ходене, каране на колело и носене на по-тесни дънки.
  От обратната връзка на пациентките ни досега, оставаме с впечатление, че са много доволни, че са направили нещо за себе си.
  Ако имате други въпроси, ще се радваме да отговорим и на тях, обадете ни се!
  Хил клиник 02/439 31 31

  Friday, June 4, 2010 at 12:30 pm | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*