Skip to content

Секси случайност и/или свръх неудобство?

В един скучен неделен ден Къна се беше отдала на домакински задължения.

Фуча с прахосмукачката в рамките на четвърт час. Oтдели доста повече време да среше косматата си приятелка Мацури, която пускаше вълма из цялата къща и се чудеше как да се отърве от козината си в лятната жега. Накрая облиза теракота и евтиния ламинат за още четвърт част.

Междувременно в пералнята се въртеше един бял плик с дупка по средата нашарен с цветчета, малко бельо и няколко леко запотени блузки. Тъкмо приключи с близането и пералнята даде зелена светлина, че е готова. Къна се засили да простре малкото пране, докато все още имаше слънчице, защото според прогнозата, а и според небето вече се купчеха облаци в тоя Неделен ден и си миришеше на дъжд.

Понеже много често чифтовете й тънки чорапки осиротяваха, когато ги переше с големите пликове с дупка и се заплитаха в клоните на дърветата под терасата, та този път Къна реши да се презастрахова. Обърна плика наопаки, за да се увери, че в него нищо не се е скрило покрило. От там изпадна някакъв дантелен розов сутиен и точно тези чорпаки, които се опитваше да спаси. Успя да измъкне и една блузка. Доволна, че този път е спасила бельото от осиротяване и че няма опасност нещо да изпадне през терасата Къна се засили да реди мокрите дрехи по простира и да ги защипва с едни доста големи щипки.

Дойде ред и на големия плик на цветчета. Къна го провеси през терасата да висне, за да може да го сгъне на правоъгълник и да го простре. Уви, точно в момента, в който го провеси от него се изхлузиха два чифта бикинки от най-любимите й. Като ги видя да летят надолу от четвъртия етаж сърцето й направи няколко по-бурни подскока от мъка.

Едните се пльоснаха и увиснаха на простира на съседите от третия етаж, а другите се закачиха на ръба на тентата на съседите от втория етаж.

Къна веднага заряза остатъка от прането и започна да мисли план за спасение на любимите си бикинки. Не можеше така лесно да ги прежали.

На третия етаж живееха някакви кресльовци и съседката беше някаква дърта врясла, която вечено мрънкаше как от прането на Къна капели някакви неща. Представете си - “някакви неща”. Какво толкова може да капе като всичко си е изпрано и си ухае на чистичко. Както и да е.

Къна си представи наум срещата с кряслата и как ще направи мили очи, за да си поиска бикинките, преглътна няколко пъти докато нахлузваше едни стари и скъсани джинси. Косата й стърчеше насам натам като резултат от чистенето и близането на пода и беше смешно лизната над челото с една тънка диадемка.Къна дори не си направи труд да съблече горницата на пижамата си и се засили надолу към третия етаж.

Натисна звънеца и след позвъняването чу силна музика откъм апартамента. Обля я прилив на смелост и се обнадежди. Отвътре се чу мъжки глас “Сега ще видя кой е.”

sexy man

Ключът се завъртя и на вратата вместо кресливката или мъжът й се появи един, според критериите на Къна, ужасно сексапилен младеж. А дали той беше сексапилен или й се видя такъв не беше много ясно. Но едно беше съвсем очевидно - позвъняването го беше накарало да изскокне от банята. Още имаше капки по раменете си и се беше увил под кръста с една бяла хавлийка.

Къна мига на парцали няколко секунди докато се освести. През постния й мозък веднага премина мисълта, че сигурно сънува, защото подобни кино сцени беше гледала безброй пъти. Преди да каже нещо, младежът я попита: “С какво мога да помогна?”.

Къна вдигна омаяния си поглед и се омая трижди повече. Едни големи сини очи и се усмихваха дружелюбно и очаквателно. Къна се изчерви цялата и се опита да измисли нещо интелигентно, но за краткото време, което й бе дадено централният й процесор не сътвори нищо и тя започна направо с вече обмисленото. Нахлузи една миловидна кучешка физиономия и каза: “Ужасно много се извинявам за неудобството, но тъкмо си простирах един плик и вътре имало нещо и паднаха на вашата тераса два чифта бикини. Дали….бихте могли….да ми ги подадете? Много съжалявам…..наистина.”

Младежът явно изобщо не забеляза начервените бузи на Къна и голямото й неудобство, усмихна се: “Ама, разбира се, един момент.” Врътна се с хавлията си и изчезна зад вратата. Върна се точно след миг и Къна не супя да се освести.

Младежът отвори голямата си шепа и подаде на Къна намачканите мокри бикини.

“Много благодаря и много се извинявам.” - смотолеви Къна. “Но те всъщност са два чифта….едните паднаха на тентата, дали ще можете да ги стигнете и да ми ги подадете?”.

“Да, един момент.” - усмихна се синеочко и зачезна.

Върна се след секунда и заяви: “Ами….не успях да ги стигна, но ви ги бутнах долу….можете да слезете да си ги вземете.”

Къна продължаваше да се черви и стискайки между пръстите си мокрите спасени бикинки му благодаря, извини се още поне пет пъти и си тръгна незабавно.

Докато се качваше по стълбите към четвъртия етаж се ухили до уши и си каза “И да бях искала нямаше да успея така добре да го наглася :). Ех, Къно, Къно, поне да беше направила нещо……”

Още същата вечер синеочко споходи сънищата й. Дали ще има продължение само съдбата си знае….

ps: Историята е поукрасена, но съвсем реална и в нея има пръст само чистата случайност. За да се избегне директна връзка с реални лица, имената са леко замаскирани :)

6 Comments

 1. nadyaat wrote:

  ahahahahah :) mnogo yako:)da ti zavidi 4ovek :P iii mnogo s eradvam za teb, 4akam prodalzhenie :)

  Monday, June 1, 2009 at 9:51 pm | Permalink
 2. emicha wrote:

  Е, Къна (колко звучно) винаги може пак да си изпусне любимите бикини и да почука отново на вратата… :)

  Tuesday, June 2, 2009 at 12:16 am | Permalink
 3. А. wrote:

  Ти ли на напрви снимката, или… ?

  Monday, June 29, 2009 at 9:21 pm | Permalink
 4. vavalu wrote:

  @А: Ха ха, иска ми се, но не….Този го изрових от нета, но доста прилича на онзи :)

  Monday, July 6, 2009 at 9:51 am | Permalink
 5. Nina wrote:

  къде е продължението?

  Wednesday, March 31, 2010 at 6:22 pm | Permalink
 6. vavalu wrote:

  Иде, иде….ето го :)

  Wednesday, March 31, 2010 at 10:19 pm | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*