Skip to content

Пост, с който блогът възнамерява да се сбогува

goodbye

Този блог се появи на бял свят с идеята да внесе малко повече популярност по темата за софтуера с отворен код, колко полезен може да е и колко разнообразни програмки с отворен код са налични. Блогът има информация за това и онова по темата, но той статистически усети, че това не е много полезно.

Другата цел на блога беше да сподели мнение за част от публично интересните филми и за киното. При една проста равносметка, обаче, блогът реши, че и тук не може да е полезен, защото късно споделя впечатления, а и защо някой да се интересува от неговите впечатления.

На трето място като всеки друг блог той искаше да споделя интересни и полезни неща от живота, но пък тези неща могат да станат достояние и от друго място и по друг начин, та защо точно той да се занимава с това.

Затова, VaVaLu, реши, че ще се сбогува поне засега. Той има “технически” живот до 3 Май 2009 г., до тогава си има хостинг и домейнче.

А може да размисли. На него често му идва друг акъл, точно противоположен на предходния. Но засега се чувства длъжен да ви помаха за довиждане.

Блaгодари ви, че го четохте и ви пожелава всичко най-свежо.

7 Comments

 1. Димо wrote:

  Еее, ти пък. И аз не съм си писал на сайта нищо от една година, ама не съм се сбогувал с никого :) Take it easy :)

  Friday, February 20, 2009 at 9:46 am | Permalink
 2. няколко пъти съм взимала решения подобни на твоето и всеки път съм се връщала обратно към блога и писането. причината винаги е била една - все се е намирал някой, който да каже - благодаря. и това ми е давало стимул да продължа. сега аз ти казвам - благодаря за ревюта, за твоите впечетления. винаги ми е било приятно да ги прочета.

  Friday, February 20, 2009 at 2:28 pm | Permalink
 3. Дени wrote:

  Дълга е тази зима, дълга… студът й се просмуква чак в сърцата на хората. Пожарът на ентусиазма е изстинал до няколко последни пламъчетата, които поддържат огъня докато дойдат първите топли пролетни лъчи. Но топят се вече шушулките, тихичко се чува кап-кап-кап… Не се отчайвай мило мое любимо Ва Ва лу, усмихни се на слънцето :)

  Може би няма по-неправилен момент за това, което ще напиша.. но пък и аз не съм известна със своята тактичност :))

  Та… ела на гости в нашия блог! Да пишеш! Защото обичаме да те четем, и защото разказваш много красиво за чая! Ела :)

  Wednesday, February 25, 2009 at 8:53 pm | Permalink
 4. vavalu wrote:

  :) Блогчо благодари на Димо, Натали и Дени :). Толкова е щастлив, че му се е паднало малко от вашето обожание.

  @ Дени, може и да се възползвам от твоето “нетактично” предложение. Имам доста идеи за чая, които VaVaLu го домързя да отрази.

  Wednesday, February 25, 2009 at 10:43 pm | Permalink
 5. nadyaat wrote:

  I za6to? :( Men me interesuva tvoeto mnenie i regulyarno si vlizam, tova 4e ne sam pisala, se dalzhi na moyata pasivnost… Az si mislya, 4e ne tryabva da prekasva6 dobroto delo :)

  Thursday, February 26, 2009 at 11:57 am | Permalink
 6. Athina wrote:

  Здравей,
  Днес открих блога и прекарах доста часове в него - изключително съм впечатлена! Много съжалявам да прочета точно тоя пост…. надявам се да размислиш :)
  Сърдечни поздрави,
  Атина

  Monday, March 23, 2009 at 3:47 pm | Permalink
 7. howbizarre wrote:

  мъх… ще липсва… много…

  Friday, April 24, 2009 at 6:36 pm | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*