Skip to content

Любов и други подобни бедствия (Love and other disasters)

love&otherДумите любов и бедствия не би трябвало да се употребяват заедно, но уви дори и моят опит показва, че има доста случаи, в които те дори вървят редом една до друга.

Жанр: Комедия/Романс
Режисъор и сценарист: Алек Кешишиан

Продуценти: Алек Кешишиан, Люк Бесон, Дейвид Финчер
Актъори:Brittany Murphy, Matthew Rhys, Santiago Cabrera

В този доста свеж филм далеч не може да се говори за бедствия, а дори и за любов. Това е една съвременна история, в която участват секси мадама, която работи в не кое да е модно списание, а именно Vogue, Love&other1добрият приятел гей с писателски заложби, добра, но не особено привлекателната и даже малко пълничка приятелка, която е типична червенокоса англичанка и секси испанец, който е емигрант и е ужасно, неустоимо добър и разбиращ.

В този филм всеки търси да намери любовта, но очакванията не се сбъдват и надеждите не се оправдават или поне не както би се очаквало.

ИзводътLove&other2, който остава е, че може би не трябва да чакаме Амур да ни улучи със стрела и да срещнем любовта на живота си от пръв поглед, а по-скоро сами да открием любовта, в някой, който може и да не обичаме в самото начало. Иначе казано любовта не е чудо, а урок, който да научим и след това да практикуваме с някого.

Всичко това подправено с английски хумор, учтивост, мелодичен английски акцент и приятно настроение.

2 Comments

 1. Ана wrote:

  Можете ли да ми кажете и други романтични комедии?Много ще се зарадвам. :)

  Thursday, February 19, 2009 at 11:40 pm | Permalink
 2. vavalu wrote:

  Ана, сигурно си гледала повечето от тези, но понеже питаш ти препоръчвам именно тях :)
  Почти любов (A Lot Like Love), Наистина любов (Love Actually), Closer, Доктор Любов (The accidental husband), Любов по време на холера (Love in the time of Cholera), Колко ме обичаш? (Combien tu m’aimes?), The Sleeping Dictionary, ЧЪК ЗА КЪСМЕТ (GOOD LUCK CHUCK). Има и много други. Заливат ни с романтика от екрана, но уви в живота не е така.

  Thursday, February 19, 2009 at 11:59 pm | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*